Recente inhoud door Pim

 1. Pim

  Poll aanpassing

  Hallo, Mijn leek het wel handig dat als iemand een poll bij de topic heeft, dat je kan zien wie op wat heeft gestemd? Als je een vraag stelt is het soms wel handig te weten wie wat antwoord. (of maak een optie dat als je wilt dat niemand ziet wat je gestemd hebt dat het dan evengoed anoniem...
 2. Pim

  Gepost vanuit Mac/Windows/Iphone etc.

  Hallo, Waarom is bij de logotje van gepost vanuit widows/mac etc. bij de Windows wel een windowslogo maar bij apple geen apple logo? Dat kruisje vind ik maar niks. Grt.
 3. Pim

  Bumpen

  Waarom als er 10 daen niks in mijn topic is gezegt en ik had de laatste post.. Waarom als ik dan wil bumpen word het dan toegevoegd bij mijn vorige bericht? Want nu zit ik nogsteeds met een probleem en niemand ziet dat topic nog staan (pagina 3-4) ..
 4. Pim

  One2xs app!

  Excuses als deze er al is. Maar wat lijkt jullie het idee van een One2xs app? Voor iPhone, Andriod.. Lijkt me erg handig, voor iemand zoals mij die van 9 tot 5 op school zit. STEM POLL.
 5. Pim

  Klikads

  Hallo, Mijn vriend had voor mij alle klikads gedaan. + klikken op de doorgaan knop enzo zoals het hoort. Alleen ik heb niks erbij gehad van de 7 links. Ojawel 0,01 heb ik gehad. Voor de laatste link. De rest heeft hij gewoon niet gepakt? Dit lijkt me een bug. Zeker als mijn vriend gewoon...
Bovenaan