Huisregels

Status
Niet open voor verdere reacties.

Wouterr

Wouter de router
Forumleiding
Forum- en algemene huisregels
1. Gedraag je normaal en ga met anderen om zoals jij dat ook zou willen.
2. Spam niet (spam: berichten die niets met het topic te maken hebben, berichten die geen waarde toevoegen aan de inhoud van het topic, meerdere posts in hetzelfde topic achter elkaar (gebruik de bewerk-knop), ongewenste berichten sturen via PM, linken met links waar je zelf beter van wordt).
3. Plaats geen illegale content of content die voor personen van 13 jaar niet geschikt is (zoals links naar cracks, hacks, serial keys, vragen met het doel websites te benadelen, pornografische inhoud).
4. Maak geen dubbele accounts.
5. Kritiek is van harte welkom, mits onderbouwd.
6. Houd het forum overzichtelijk. Probeer dubbele topics en berichten te vermijden.
7. (niet meer van toepassing)
8. Het bewust maken van reclame mag niet.
9. Het is verboden op welke manier dan ook bepaalde content voor gebruikers te verbergen of juist te tonen, door bijvoorbeeld op basis van IP andere afbeeldingen aan crewleden te laten zien.
10. Het kopiëren van avatars, onderschriften, forumposts, topics, privéberichten, enzovoorts en zonder toestemming van de eigenaar daarvan gebruiken is niet toegestaan, ook niet als je het daarna bewerkt of namaakt ofzo.
11. Het bumpen van een oud topic wordt alleen gewaardeerd als het echt toegevoegde waarde heeft of gerelateerd is aan het topic zelf. Bijvoorbeeld een topic over een specifieke game, waar je gewoon verder in kan praten. Maak anders een nieuw topic aan, dit bijvoorbeeld als het een oud topic is met een vraag erin.

Misbruik van het forum wordt bestraft met een strafpunten. Als je 6 strafpunten hebt, mag je een maandje op vakantie. Als je vervolgens 8 strafpunten hebt, mag je een jaar op vakantie, om bij 10 strafpunten een permanente vakantie op te mogen nemen.

Deze regels zijn er niet omdat we hier een soort dictatuur willen oprichten. Ook niet omdat we vinden dat jullie alleen reacties mogen typen van minimaal 500 woorden die kwalitatief top is. Nee, we willen het hier gezellig hebben en houden, net zoals jullie, en we hopen dat te bereiken door deze regels in te voeren. Het is dus niet zo dat als je je verkooptopic na een maand kickt om klanten te winnen, je direct een ban krijgt. Ook is het niet zo dat als je een keer een dubbelpost maakt je direct strafpunten krijgt. Iedereen maakt immers wel eens fouten. Wel kun je op strafpunten rekenen als je je structureel niet aan de regels houdt.

Onderschrift
1. Totale onderschrift niet groter dan 200 pixels hoog.
2. Geen beledigende, kwetsende teksten.
3. Geen zwartmakerij van andere leden (teksten zoals pietje is een scammer).
4. Geen concurrerende diensten / producten aanbieden of promoten.
5. Wanneer de inhoud van het onderschrift niet goed wordt bevonden, behouden wij, het one2xs team, ons het recht om dit onderschrift te verwijderen. Bij niet geschikte onderschriften moet worden gedacht aan te drukke of te volle onderschriften. Ook vallen hieronder onderschriften waarin dingen staan die ongeschikt worden bevonden voor het forum van one2xs.

Aan deze regels kunnen verder geen rechten ontleent worden. Wanneer het team van one2xs vind dat iets niet door de beugel kan, zal hier ook actie op ondernomen worden en het allicht aan de regels toegevoegd worden.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan