In Mijn Producten blijven verlopen domeinnamen gewoon staan als ze verlopen zijn, Miss is het handig dat domeinen als ze verlopen zijn worden verwijdert uit je lijst?
Domeinen
Ja, zou handig zijn 
Goed gevonden

Goed gevonden
Die worden verwijderd na 7 dagen dacht ik.
Max schreef:nee, er staat gewoon "Verlopen" ipv "Besteld".Die worden verwijderd na 7 dagen dacht ik.
Maar: Afgekeurde domeinen worden na ± 7 dagen uit het systeem verwijderd.
Misschien dan ook met VPS en hosting.
Nu staat er bij mij dit:
VPS 256 16-03-2010 23-04-2010 Verlopen
Nu staat er bij mij dit:
VPS 256 16-03-2010 23-04-2010 Verlopen
Inderdaad, ik vind het ook niet echt overzichtelijk.
ik ben ook voor het idee dat ze "onzichtbaar" worden.
Of desnoods een link met "Verlopen domeinen", maar dat is overbodig
Of desnoods een link met "Verlopen domeinen", maar dat is overbodig

Of ze standaard onzichtbaar maken en ze met een linkje weer te geven op die pagina?
Zo van "klik hier om ook je verwijderde dingen te zien"?
Zo van "klik hier om ook je verwijderde dingen te zien"?
of maar er een optie bij dat je ze kan verwijderen
Kan ook, maar dan heb je altijd mensen van "oeps, ik heb hem per ongeluk verwijderd maar dat wilde ik niet, willen jullie hem terugzetten?". 

Lennard schreef:Ja, dat bedoel ikOf ze standaard onzichtbaar maken en ze met een linkje weer te geven op die pagina?
Zo van "klik hier om ook je verwijderde dingen te zien"?

Dan krijg je dat gedoe niet zoals hierboven vermeld
