Hoi, ik heb gisteren een kleine hosting gekocht voor 4 puntjes (voor een kleine site).
Maar als ik inlog op DirectAdmin, dan kies ik mijn domein, ik heb 1 domein van mij zelf er op staan, maar er staat er nog een: *****.s1.one2xs.com
(ik heb gebruikersnaam, even *** gedaan)
Maar mag ik dat domein verwijderen, want ik hoef het niet, en scheelt weer wat MBtjes, of is dat schadelijk voor de server (dat ik niet meer kan inloggen bijvoorbeeld).
Maar als ik inlog op DirectAdmin, dan kies ik mijn domein, ik heb 1 domein van mij zelf er op staan, maar er staat er nog een: *****.s1.one2xs.com
(ik heb gebruikersnaam, even *** gedaan)
Maar mag ik dat domein verwijderen, want ik hoef het niet, en scheelt weer wat MBtjes, of is dat schadelijk voor de server (dat ik niet meer kan inloggen bijvoorbeeld).
.
.