Recente inhoud door Mitchh

 1. Mitchh

  DirectAdmin sessie verbreekt constant

  De afgelopen tijd heb ik nogal vaak last van sessies die constant afgebroken worden als ik probeer iets te uploaden naar mij host. Het uploaden lijkt ook een stuk langer te duren dan normaal gesproken. Is hier een oorzaak voor? Update: De verbreking meld constant dat hij verbreekt na 20...
 2. Mitchh

  HELP!

  Ik heb zojuist perongelijk een map verwijderd wat me hele site voorstelde, is het mogelijk dat jullie deze terug kunnen plaatsen? Ik heb ook geen backups meer. (het was /v1 / v1)
 3. Mitchh

  Domeinnaam onbereikbaar?

  -EDIT- Probleem is al opgelost!
 4. Mitchh

  Offline?

  Constant kan ik niet naar mijn Domein of Host terwijl de webservers gewoon online zijn. Zouden jullie dit even willen controleren, omdat ik zo niks meer kan doen.
 5. Mitchh

  Webserver 3/VPS Webserver 3.

  Webserver 3 en VPS Webserver 3 zijn de laatste tijd vaker offline en dat is nogal vervelend, hieronder noteer ik de datums wanneer deze offline zijn gegaan. Offline, (Webserver 3) 12:45 (27-02-2011) (3 & VPS 3 Offline) 17:50 (28-02-2011) (3 & VPS 3 Offline) 16:00 (05-03-2011)...
 6. Mitchh

  FileZilla Connect

  Sinds ik op webserver 3 zit kan ik mijn FileZilla niet meer connecten met mijn host, ik heb hier veel problemen mee omdat ik nu nergens meer mee kan werken. Als iemand een oplossing weet hier voor of een Supporter van One2xs dit kan oplossen zou ik dit erg respecteren. Screen vd fout, Verwijderd.
Bovenaan